Google kurtarma epostamı unuttum, hesabımı nasıl geri alabilirim ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Burak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
B

Burak

Ziyaretçi
telefonum bozuldugundan beri hesabıma giremiyorum telefonum bozuldu herkez yapamayız gitmis bu diyor kurtarma e postam da eski cihazımdaydı oda bozuldugu icin attım sifremi unuttum herseyim o hesapta arastırdım gitti artık giremezsiniz diyorlar nolur yardım edin.

Çözüm
Hesabınıza erişim sağlayamamanız, genellikle kurtarma e-postası gibi doğrulama bilgilerinin güncel olmamasından veya kayıtlı cihaz erişiminin kaybedilmesinden kaynaklanır. Google, hesabın gerçek sahibinin siz olduğunuzu doğrulamak için çeşitli sorular sorarak ve bilinen cihaz-konum bilgilerini kullanarak kimlik doğrulama süreci uygular.

Hesabınızı kurtarmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Google Hesap Kurtarma sayfasını açın.
2. Hesabınızla ilişkili e-posta adresini veya telefon numarasını girin.
3. Karşınıza çıkan soruları en doğru ve eksiksiz şekilde yanıtlayın. Bu sorular, hesabınızı ne zaman oluşturduğunuz, hangi Google hizmetlerini kullandığınız veya daha önce hangi cihazlardan giriş yaptığınız gibi bilgiler...
Hesabınıza erişim sağlayamamanız, genellikle kurtarma e-postası gibi doğrulama bilgilerinin güncel olmamasından veya kayıtlı cihaz erişiminin kaybedilmesinden kaynaklanır. Google, hesabın gerçek sahibinin siz olduğunuzu doğrulamak için çeşitli sorular sorarak ve bilinen cihaz-konum bilgilerini kullanarak kimlik doğrulama süreci uygular.

Hesabınızı kurtarmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Google Hesap Kurtarma sayfasını açın.
2. Hesabınızla ilişkili e-posta adresini veya telefon numarasını girin.
3. Karşınıza çıkan soruları en doğru ve eksiksiz şekilde yanıtlayın. Bu sorular, hesabınızı ne zaman oluşturduğunuz, hangi Google hizmetlerini kullandığınız veya daha önce hangi cihazlardan giriş yaptığınız gibi bilgiler olabilir.
4. Mümkünse, hesabınıza daha önce sık giriş yaptığınız bir cihazdan ve konumdan bu işlemi yapmaya çalışın. Bu, Google'ın kimliğinizi doğrulamasını kolaylaştıracaktır.

Kurtarma süreci hakkında daha fazla bilgi ve ipuçları için bu sayfayı inceleyebilirsiniz: https://support.google.com/accounts/answer/185834

Çözüm

Yeni Başlıklar

Geri