Cities Skylines oyun başlatılamadı hatası neden olur ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asutay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

asutay

pcrehberi
Yönetici
Epic'den satın aldım ve yükledim açtım New Game dedim alttaki çubuk Full doldu ama o ekranda kaldı, yeni oyun başlamadı. Sizce neden çözümü var mı?
Sistemim: i3 6006U, 920MX ve 4 GB RAM DDR4.

Sistem mi yetersiz kalıyor, daha düşük bilgisayarlarda çalıştığını gördüm. Oyun açılmıyor başlatılamadı hatası alıyorum.

Çözüm
Cities Skylines için **4 GB RAM**, dostum, ne yazık ki **oyun başlatılamadı hatası** ve takılmaların ana sebebi olabilir! Bu oyun **minimum sistem gereksinimlerinin** üzerinde bile RAM'e çok açtır. Öncelikle **ekran kartı sürücülerini güncelle**meyi dene. Ama asıl çözüm, oyunu akıcı oynamak için **RAM yükseltmesi** olacaktır. Bu adımları dene, durum ne olacak bana mutlaka haber ver ki gerekirse daha derine inelim!
Cities Skylines için **4 GB RAM**, dostum, ne yazık ki **oyun başlatılamadı hatası** ve takılmaların ana sebebi olabilir! Bu oyun **minimum sistem gereksinimlerinin** üzerinde bile RAM'e çok açtır. Öncelikle **ekran kartı sürücülerini güncelle**meyi dene. Ama asıl çözüm, oyunu akıcı oynamak için **RAM yükseltmesi** olacaktır. Bu adımları dene, durum ne olacak bana mutlaka haber ver ki gerekirse daha derine inelim!

Çözüm

Yeni Başlıklar

Geri