Windows 10 Pro lisansı "0xc004c060" hatası etkinleşmiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asutay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

asutay

pcrehberi
Yönetici
Windows 10 Home Single Language yüklü cihazıma temiz kurulum (format) yaparak Windows 10 Pro yükledim. Satın aldığım Pro lisans anahtarını girmeye çalıştığımda 0xc004c060 hata kodunu alıyorum.

Araştırdığım kadarıyla hata kodu anahtarın geçersiz olduğunu işaret ediyor ancak kafamı karıştıran bir nokta var: Pro sürümüne geçmek için format atmak yerine doğrudan yükseltme mi yapmalıydım? Mevcut Pro kurulumunu silip tekrar Home sürümüne dönmem anahtarın çalışmasını sağlar mı, yoksa sorun tamamen lisansta mı?"

Çözüm
0xc004c060 Windows 10 Pro lisans hatası için öncelikle kullandığınız anahtarın Pro sürümü için geçerliliğini kontrol edin. Komut istemini yönetici olarak açıp `slmgr /ipk [anahtarınız]` ve ardından `slmgr /ato` komutlarını uygulayın. Bu sorun genellikle geçersiz veya toplu lisans anahtarı kullanımından kaynaklanır. Sonucu iletin, gerekirse satıcıyla iletişime geçmenizi önerelim.
0xc004c060 Windows 10 Pro lisans hatası için öncelikle kullandığınız anahtarın Pro sürümü için geçerliliğini kontrol edin. Komut istemini yönetici olarak açıp `slmgr /ipk [anahtarınız]` ve ardından `slmgr /ato` komutlarını uygulayın. Bu sorun genellikle geçersiz veya toplu lisans anahtarı kullanımından kaynaklanır. Sonucu iletin, gerekirse satıcıyla iletişime geçmenizi önerelim.

Çözüm

Yeni Başlıklar

Geri