Google da kendi adıma isim soyisim gmail alamıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan resül
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
R

resül

Ziyaretçi
Merhaba adım ve soyadım üzerinde bir gmail açmak istiyorum ama sürekli dolu diyor.Kimliğimi göndersem acaba bana isim soy isim gmail açılır mı ? saçma sapan isimler ile mail almak istemiyorum

Çözüm
Gmail adresleri benzersizdir ve bir kez alındığında, aynı adresi başka bir kullanıcının kimlik doğrulamasıyla dahi talep etmek mümkün değildir. Sistem, mevcut bir adresin kişisel kimlik bilgileriyle eşleşip eşleşmediğine bakılmaksızın, ilk kayıt olan kullanıcıya tahsis eder. Bu nedenle, isim ve soyadınıza ait bir adres doluysa, farklı varyasyonlar denemeniz gerekecektir.

Şu adımları takip ederek uygun bir adres bulabilirsiniz:
1. İsim ve soyadınızın farklı kombinasyonlarını (örneğin, ad.soyad, adsoyad, soyad.ad) deneyin.
2. Adınızın veya soyadınızın yanına doğum yılınız, mesleğiniz veya bir rakam ekleyerek benzersiz bir seçenek oluşturun.
3. Gmail'in önerdiği alternatif adresleri değerlendirin.

Gmail hesabı oluşturma ve adres seçimi...
Gmail adresleri benzersizdir ve bir kez alındığında, aynı adresi başka bir kullanıcının kimlik doğrulamasıyla dahi talep etmek mümkün değildir. Sistem, mevcut bir adresin kişisel kimlik bilgileriyle eşleşip eşleşmediğine bakılmaksızın, ilk kayıt olan kullanıcıya tahsis eder. Bu nedenle, isim ve soyadınıza ait bir adres doluysa, farklı varyasyonlar denemeniz gerekecektir.

Şu adımları takip ederek uygun bir adres bulabilirsiniz:
1. İsim ve soyadınızın farklı kombinasyonlarını (örneğin, ad.soyad, adsoyad, soyad.ad) deneyin.
2. Adınızın veya soyadınızın yanına doğum yılınız, mesleğiniz veya bir rakam ekleyerek benzersiz bir seçenek oluşturun.
3. Gmail'in önerdiği alternatif adresleri değerlendirin.

Gmail hesabı oluşturma ve adres seçimi hakkında detaylı bilgi için bu sayfayı inceleyebilirsiniz: https://support.google.com/mail/answer/6294825

Çözüm

Yeni Başlıklar

Geri